Youtuber Mikrofon Önerisi

Youtuber Mikrofon Önerisi

Youtube için mikrofon arayanlara sıkça rastlamaktayız.Bir çok kullanıcının mikrofon alırken acaba hangi mikrofonu alsam yada hangi mikrofon benim için uygun olur dediğini duyar gibiyim.

Öncelikle youtube'da yayın yapacaksanız size en başta bilgisayarda çalışacak ve uyumluluk problemi yaşatmayacak bir mikrofon lazımdır.

Biz sizlere Youtube için tak çalıştır sistemine sahip, herhangi bir arabirim gerektirmeyen (ses kartı,mixser,amfi vb) USB Condenser mikrofonları tavsiye ediyoruz .

Gelbura.com Maono youtuber kayıt mikrofonlarını stoğunda bulundurmaktadır.En uygun fiyatlı ve kaliteli Youtuber mikrofonlarına sitemizdeki mikrofon bölümden ulaşabilirsiniz.

USB youtuber mikrofonları kendi içinde bulundurdukları ses sistemleri ile sizi ayrı bir ses kartı maliyetinden kurtarır ve kalite olarak sizi zor durumda bırakmaz.Özellik bakımından hassas bir yapıya sahip olan USB condenser mikrofonlar sesinizi belirli bir seviyede korur ve sizi dinleyen kişilerde rahatsızlık hissi uyandırmaz.

Maono mikrofonlar , doğrudan ön taraftan ses ve sesi yakalayan ve arka plan gürültüsünü etkili bir şekilde azaltan ve ana ses kaynağını izole eden kondenser kapsüllü kardioid toplama düzenine sahiptir.

Youtuber mikrofonlarını sadece YouTube yayınlarınız da değil bir çok yayın platformunda kullanabilir, ayrıca vocal kayıtlarınızda kullanabilirsiniz .Frekans cevabı insan sesleri ve enstrümanların en yoğun olduğu aralığa sahip olan bir çok youtuber mikrofonu mevcuttur.

Bu yazımızdan sonra alıcağınız mikrofonu biliyorsunuz sizi en rahat ettirecek yayınlarınızda ve videolarınızda ,oyun videolarınızda radyo yayınlarınızda vb yayınlarda ,vocal kayıtlarınızda Gelbura.com daki mikrofonları inceleyebilirsiniz.

4 Yorum

  • Hasan S.

    Merhaba yazınız açıklıyıcı ve bilgilendirici olmuş bende usb bir kaliteli bir mikrofon arayışı içindeydim ve bu yazıya rastladım ve sitenizden maono au04 mikrofon satın aldım 699 tl karşılığında gayet memnunum sizden bir ricamda bu 192/khz/24 bit aralığı için açıklayıcı bir yazı yazarsanız çok memnun kalırım.

  • Özkan N.

    Ben nonolive yayınlarımda kullanmak için bir mikrofon arıyorum açıkçası fifine kullandım pek hoşuma gitmedi ses kalitesi net değil sesi tiz birde güçlü vermiyor bakalım maononun a04tr modelini denicem deneyimleri buraya aktırırım yazı için teşekkürler kısa ve öz olmuş mikrofon konusunda bilmeyen insanları bilinçlendirici bir yazı olmuş.

    • Özkan N.

      yaklaşık 11 günm oldu arkadaşlar tekrar yazıyım dedim mikrofon beklediğimden de iyi çıktı maono markası ben bu kadar beklemiyordum gürültü sesini hiç almıyor nerdeyse dip ses yok diyebilirim fiyatına göre harika

  • Rüya K.

    Merhaba bana obs te kullanalabileceğim kaliteli bir usb mikrofon önerisinde bulunabilir misiniz lütfen ?

Yorum Yazın

Makaleye yorum yazabilmek için oturum açmanız gerekiyor. Aşağıdaki butona tıklayarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.