MAONO AU902 USB Profesyonel Mikrofon Tak ve Çalıştır

MAONO AU902 USB Profesyonel Mikrofon Tak ve Çalıştır

MAONO AU902 USB Profesyonel Mikrofon Tak ve Çalıştır

Diğer mikrofonlardan farklı

Çift Ses Kontrolü ve Ses İşlevi: AU902 USB mikrofon, kulaklık ses düzeyinizi ve mikrofon kazancınızı ihtiyaçlarınıza göre ayarlamayı kolaylaştıran iki ses kontrol düğmesiyle birlikte gelir, düğmeyi hafifçe döndürün, kayıt yapmak istemiyorsanız sessiz düğmesine basın. AU902, Youtube, Livestream, seslendirme, oyun, ASMR, enstrüman kayıtları için çok uygundur.

Bir Kulaklık Jakı ve USB-C ile Tak ve Çalıştır: MAONO AU902 mikrofon, mikrofonun çok yönlülüğünü artıran C tipi arabirimini kullanır, ayrıca 3,5 mm TRS kulaklık jakı ses çıkış süresini azaltır ve yüksek çıkış kalitesi sağlar.

Çıkarılabilir Tasarım: AU902 mikrofon, mikrofon sehpasının bir kısmıyla uyumludur, Not: TÜM mikrofon sehpaları DEĞİLDİR.

Yerleşik Güçlü Teknik Destek: Eşsiz tasarlanmış ses devresi, odanın sesini en aza indirirken sesinize veya enstrümanınıza odaklanır. Piyano, keman, çello, ziller, trompet, saksafon, seslendirme gibi vokal ve enstrümanların mükemmel restorasyonu. Kardioid polar desenler, kaydetmek istediğiniz şeye odaklanır. Bu harici mikrofonla canlı yayın, podcast, bilgisayar oyunları, ZOOM toplantıları ve daha fazlasını hemen başlatın

Sıfır Gecikmeli İzleme, Sessize Alma ve Ses Kontrolü: Kaydettiğiniz şeyi gecikme olmadan gerçek zamanlı olarak dinleyin. Hızlı sessiz düğmesi, yerleşik bir LED ışığı ile canlı akış için çok kullanışlıdır. Çalışma durumunu belirtin. Dahası, iki ayar düğmesi, kulaklık ses düzeyini ve mikrofon kazancını ayarlamayı kolaylaştırır. Seslendirme, youtube, skype vb için özellikle uygundur

Tak ve Çalıştır: Kurulumu kolay ve Windows/Mac/PS4/PC/bilgisayar/dizüstü bilgisayar ile uyumludur. USB kablosunu kullanarak bilgisayara bağlanın ve bilgisayarınızın ses ayarında kayıt cihazı olarak Maono Mikrofonu seçin. Diğer sürücülere ve ses kartlarına gerek yok. MAONO ile zamanın tadını çıkarın.

Şık ve Kaymaz Tasarım: Alüminyum alaşım, mikrofonu zarar görmekten korur ve kaymaz tasarıma sahip metal taban, belirli bir anti-şok etkisine sahiptir. 360° Mikrofonu istediğiniz konuma esnetin ve ardından açıyı kolayca sabitlemek için vidayı çevirin. Sökülebilir metal konstrüksiyon masaüstü standı, mikrofonu bom kolunuza sabitlemenizi sağlar. Silindirik tasarıma sahip Tam Metal Gövde, daha iyi bir deneyim sunar ve yeni moda trendlerine öncülük eder.

Paket İçeriği ve Garanti: 1* Mikrofon, 1* Tip C-USB Kablosu, 1* Çıkarılabilir metal masa üstü sehpası, 1* Kullanım kılavuzu. MAONO Mikrofon, 2 yıllık garanti sağlar.



Yorum Yok

Yorum Yazın

Makaleye yorum yazabilmek için oturum açmanız gerekiyor. Aşağıdaki butona tıklayarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.