Keops Ajans Gelbura.com İnceleme

Keops Ajans Gelbura.com İnceleme

Keops Ajans Gelbura.com İnceleme

Bugün gelbura.com sitesini inceleme fırsatım oldu. E-Ticaret sitesi olarak bir sitede olmazsa olmaz konuların bir çoğunu çözmüşler. Öncelikle site hem mobilde hem de masaüstü bilgisayarlarda oldukça hızlı açılıyor. Müşteri için en önemli sorunlardan bir tanesi budur. Eğer müşteri çok özel bir şey aramıyorsa şayet yavaş açılan bir siteyi beklemeden hemen bir sonraki siteye geçmektedir. Diğer bir konuda sitenin ana sayfa tasarımı. Sıcak satıştaki gibi ilk 20 saniye kuralı burada da çok önemli bir unsurdur, müşteri aradığı hizmet veya ürünü sayfanın ilk açılışında rahat bir şekilde bulamıyorsa şayet siteyi hemen terk etmektedir. Buradan sonra ürününüzün ne kadar kaliteli veya uygun fiyatlı olmasının hiçbir önemi kalmamaktadır.

Gelbura.com sıcak renk tonları ve ana sayfa tasarımı ile müşterilerin dikkatini çekmeyi başarmakta. Ana sayfada yer alan bannerlar dikkat çekici. Sayfanın orta alanına doğru geldikçe sol taraftaki ana kategori görselleri dikkat çekiyor ve kategorileri birbirinden ayırarak karmaşayı gideriyor.

Firma özellikle ürünlerin orijinal olduğunu sitenin en üst kısmında belirtmekte. Ayrıca fiyat olarak bir çok üründe avantaj sunuyor. Güvenli olarak rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Tabi ki sitenin ufak tefek problemleri var bu konuda firma yetkililerine bilgi verdim. Bunun dışında gayet başarılılar. Kendilerine ticaret hayatlarında başarılar dilerim.



Kaynak: http://www.keopsajans.com/gelbura-com-incelemesi/

Yorum Yok

Yorum Yazın

Makaleye yorum yazabilmek için oturum açmanız gerekiyor. Aşağıdaki butona tıklayarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.