Sennheiser Türkiye ile Anlaştık

Sennheiser Türkiye ile Anlaştık

Sennheiser Türkiye satış noktalarını çok titizlikle belirleyen bir firma, uzun yıllar anlaşmak istediğimiz marka ile 2017 itibariyle çalışmaya başladık http://www.gelbura.com/sennheiser linkinden markanın sitemizdeki tüm ürünlerine ulaşabilirsiniz, ürünlere puan verebilir, sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir ve arkadaşlarınıza önerilerde bulunabilirsiniz.

Sennheiser Geçmişten Bugüne Profesyonel Ses Markası :

Labor W tarafından kurulan ve 1900 lü yıllardan beri aynı aile tarafından yönetilmektedir. Şirketin en önemli yan kuruluşları stüdyo mikrofunu üreten Georg Neumann ve stüdyo monitörleri üreten Klein ve Hummel dır. 2000 Li yıllardan sonra Sennheiser Communications A.Ş Danimarka da kurulmuştur. Şirket İlk başta kaliteli ve üst seviye ürünler üreterek marka algısını oturtmuş ve yıllar içerisinde çok büyük satış rakamlarına ulaşmıştır. Sennheiser Türkiye yaygınlıktan ziyade ses le ilgisi büyük olan müşterilere yönelerek uygun fiyatlı ürün satışından daha çok özel ürün satışına yönelen marka Türkiye algı olarak çok iyi bir yere sahiptir.


Sennheiser ile Gaming :

Gamer dünyasına çok fazla yaklaşmasa da bazı ürünleri ile hala oyuncuların hafızalarında yet etmiştir örnek Sennheiser PC350 dir, bu kulaklık bir çok profesyonel oyuncunun yıllarca bir numaralı silahı olmuş en hafif sesleri almanızı sağlamıştır. Özellikle bir çok Counter-Strike oyuncusu bu ürünü kullanmıştır.Sennheiser 2003 den bugüne profesyonel oyuncu kulaklıkları üretmektedir. FPS oyunları için bir kulaklık arıyorsanız bu marka Sennheiser olabilir. Sennheiser Oyuncu kulaklıkları artık gelbura.com la Türkiye de daha fazla çeşitle olacak. FPS oyunları için bir kulaklık arıyorsanız bu marka Sennheiser olabilir.

Sennheiser Oyuncu Kulaklıkları:

Sennheiser GSP 300 , Sennheiser Game One, Sennheiser Game Zero, Sennheiser 373D, Sennheiser GX 1200, Sennheiser PC 363D, Sennheiser GX 1000, Sennheiser GSP 350, Sennheiser PC 333D ve Sennheiser PC 310 dur. Sennheiser Kendini oyunun içinde hisset sloganıyla gaming pazarında üst seviye bir marka olmuştur.

Gelbura.com Gaming Kulaklıklar ve Ses Sistemleri :

Sennheiser ' in gelbura.com oyuncu ürünlerinde yer alması hem marka için hemde bizim için önemli bir iş ortaklığıdır. Bu ortaklık süresicinde sizle marka arasında güçlü bir aracı olacağız.

Sennheiser Spor Kulaklıkları :

Kulaktan düşmeyen, suya ve tere dayanıklı kulaklıklar Sennheiser da. Spor kulaklıkları hepimizin yanında ama malzeme kalitesi, ses kalitesi ürünün dermatolojik özellikleri çok önemli Sennheiser bu konuda ciddi arge çalışması yapmakta ve sporculara özel kulaklıklar üretmektedir. Gelbura.com spor kulaklıklarına çok önem vermekte ve bu ürün gamının içine Sennheiser Spor kulaklıklarını da dahil etmektedir.

Sennheiser Spor Kulaklık Modelleri :

Sennheiser OCX 686, Sennheiser PMX 686, Sennheiser CX 686G, Sennheiser MX 686G

Diğer Sennheiser Kulaklık Ürün Grupları : Sennheiser Seyahat Kulaklıkları, Sennheiser Müzik Kulaklıkları, Sennheiser Sineme Kulaklıkları, Sennheiser DJ Kulaklıkları,Sennheiser Stüdyo kulaklıkları

Diğer Sennheiser Ürün Grupları :

Sennheiser Çağrı Merkezi Kulaklıkları, Sennheiser Ofis Kulaklıkları, Sennheiser Kablosuz Kulaklıklar, Sennheiser Bleutooth Kulaklıklar

www.gelbura.com tüm ürün gruplarında sizin için özel markalarla anlaşmayı sürdürerek her zaman özel fırsatlar sunmaya devam edecektir.

Yorum Yok

Yorum Yazın

Makaleye yorum yazabilmek için oturum açmanız gerekiyor. Aşağıdaki butona tıklayarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.