Call of Duty: Black Ops Cold War'a RTX Geliyor

Call of Duty: Black Ops Cold War'a RTX Geliyor




İkonik Black Ops serisi hayranların favorisi olan orijinal Call of Duty: Black Ops'un devamı olan. Call of Duty®: Black Ops Cold War ile geri dönüyor. Black Ops Cold War, hayranlarını 1980'lerin başındaki Soğuk Savaş'ın değişken jeopolitik mücadelesinin derinlerine sürükleyecek. Oyuncuların Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye, Sovyet Dönemi Moskovası ve dünyanın dört bir yanında Soğuk Savaş'a damgasını vurmuş diğer yerlerde mücadele ederken tarihi kişiliklerle ve ağır gerçeklerle yüzleştiği, sürükleyici bir tek kişilik hikaye modunda, hiçbir şey asla göründüğü gibi değil. Hikayenin de ötesinde, oyuncular birbirinden farklı silah ve ekipmanla dolu Soğuk Savaş cephaneliğini yeni nesil çok oyunculu modlara ve zombi mücadelesi deneyimlerine taşıyacak.



NVIDIA, Call of Duty: Modern Warfare®oyununa eklenen göz alıcı Ray Tracing gölgelendirmelerinin ardından ışın izlemeyi PC oyunlarına da taşımak için Treyarch, Raven ve Beenox'la işbirliği yapıyor.

Sahnenin parlayan yıldızı olduğunu bir kez daha kanıtlayan Ray Tracing ile birlikte, Call of Duty: Black Ops Cold War ekibi, oyuncuları daha da fazla etkilemek için, oyun ortamlarındaki RTX etkisi için harikalar yarattı. GeForce RTX ile güçlendirilen dünyamızın özel RTX önizlemesine göz atın.





Göz alıcı Ray Tracing teknolojisinin kullanıldığı Call of Duty: Black Ops Cold War, FPS'yi artırmak için GeForce RTX'te yer alan Tensor Çekirdeklerini kullanan yapay zekayla işlenen ve profesyonellerden tam not alan NVIDIA DLSS teknolojisini de içerir. Bu sayede, oyunları en yüksek ayrıntı düzeyinde ve çözünürlükte deneyimleyebilirsiniz.





Call of Duty'nin çok oyunculu seçeneği, dünya genelinde milyonlarca hayranı olan en popüler oyunlardan biri olma özelliğini sürdürüyor. Call of Duty: Black Ops Cold War ve Call of Duty: Warzone için yeni NVIDIA Reflex teknolojimizi kullanıma sunmak üzere Activision ile birlikte çalışıyoruz. NVIDIA Reflex rekabetçi oyunlardaki sistem gecikmesini optimize ederek oyunu daha duyarlı hale getiriyor ve size rekabet avantajı sağlıyor.

“With the GeForce RTX 30 Series, we’ve been able to expand our ability to realistically immerse players into our game world with the integration of ray tracing features,” said Mark Gordon, Co-Studio Head at Treyarch. “We’re also excited about the introduction of NVIDIA DLSS, which will level up performance. We look forward to continuing our commitment to Call of Duty® PC players everywhere.”



Yukarıdaki teknolojilere ek olarak, Call of Duty: Black Ops Cold War'da kampanya kapsamında olan ve benzersiz yüksek çözünürlüklü ekran görüntüleri yakalamanıza olanak veren NVIDIA Ansel de kullanılacak. NVIDIA Highlights sayesinde çok oyunculu modda en iyi öldürme anlarınız, peşpeşe gelen öldürme serileriniz ve eğlenceli anlarınız otomatik olarak kaydedilir.

Her zaman olduğu gibi NVIDIA, bu oyunu da ilk kullanım optimizasyonlarına sahip Game Ready Sürücüler ve GeForce Experience Optimal Oyun Ayarları ile destekleyecek.

Yorum Yok

Yorum Yazın

Makaleye yorum yazabilmek için oturum açmanız gerekiyor. Aşağıdaki butona tıklayarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.